Organizata e Studentëve Evropian (OSE)

OSE është një organizatë e pavarur dhe jo-fitimprurëse, që promovon edukimin shëndetësor, kulturor, mjedisor, të drejta e njeriut, demokracinë, dhe fushat e tjera të ndërlidhura për zhvillim dhe integrim të gjithëmbarshëm të rinisë në nivelin lokal por edhe më gjerë. OSE-ja duke qenë në cilësinë po ashtu të krzyesisë studentore të Kolegjit ISPE, përfaqëson, promovon dhe përkrah fuqishëm studentët e Kolegjit ISPE,përmes aktiviteteve dhe organizimeve të ndryshme.
Organizata e Studentëve Evropian është një trup shumë i rëndësishëm i Kolegjit ISPE  sepse përfaqëson zërin e studentëve  dhe vazhdimisht përcjellë ecurinë, proceset, dhe përmirësimin e performancës së këtij institucioni arsimor.

Aktivitetet e OSE-së

 • Organizata e Studentëve Evropian në programin e saj ka krijuar shumë organizime dhe  aktivitete të cilat zhvillohen në Kolegjin ISPE dhe që përfaqësojnë dëshirat, nevojat dhe unifikimin e studentëve të Kolegjit. 

Klubet

 • Klubi i Librit
 • Klubi i Debatit
 • Klubi i Gazetarisë
 • Klubi i Bamirësisë
 • Klubi i Artit

Organizimet/Projektet

 • ‘Hajde knaqem’
 • Movie Night
 • Projektet Hulumtuese
 • Ekskursione
 • Aktivitetet për Ditën e Evropës
 • Revista e Kolegjit ISPE

Na Kontakto

 • (+381) 038 221 744
 • (+377) 044 674 566

Newsletter

Abonohu ne sistemin tonë për të marrë informata e reja nga Kolegji ISPE përmes emailit.

Rrjetet Sociale

Na ndiq në rrjetet sociale:
Copyright © Kolegji ISPE 2014