Këshilli

Anëtarët e Këshillit të Kolegjit ISPE

Sipas stautit të Kolegjit ISPE Këshilli i Kolegjit ISPE-së është organi kryesor drejtues i Kolegjit. Funksionimi i Këshillit është i përcaktuar me rregullore të veçantë.

 

volkbauerGen. Volker Halbauer, Kryetar i Këshillit të Kolegjit ISPE 

Gen.Volker Halbauer ka një karrierë të shquar ushtarake. Halbauer është zgjedhur Kryetar i Këshillit të Kolegjit ISPE në mbledhjen e fundit të mbajtur të Kolegjit ISPE.

 

E-Mail:This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / Tel: 00381 (0) 38  221 – 744

 


 General (ret.) Klaus Reinhardt ,
Anëtar i Këshilit të Kolegjit ISPE

Gjeneral Klaus Reinhardt ka komanduar të gjithë nivelet e  ushtrrisë gjermane, duke filluar nga togat deri te kompanitë, brigadat,batalionet dhe misionet ushtarake ndërkombëtare. Karriera e tij kulmoi me gradimin e tij në Gjeneral me katër yje si komandant i Forcave Tokësore të Aeancës së Evropës Qëndrore. Në këtë cilës nga muaji Tetor 1999 deri në Prill 2000 ai ka shërbyer si komandant i KFOR-it në Kosovë duke qenë në krye të 50.000 ushtarëve nga 39 shtete të ndryshme. Ai ka shërbyer në Forcat e Armatosura Gjermane për 41 vite. Aktualisht Gjeneral Reinhardt është ligjërues në Universitetin e Mynhenit në Gjermani dhe nga viti 2013 i shtohet listës së ligjëruesve ndërkombëtar dhe angazhohet si ligjërues vizitor në Kolegjin ISPE

 E-Mail: klaus.reinhardtThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  / Tel: 00381 (0) 38  221 – 744

 

 Prof. Dr.Dr. HC Hagen Lichtenberg, Anëtar i Këshillit të Kolegjit ISPE

 Është themelues dhe drejtor i katedrës për Studime Evropiane Jean Monnet në Universitetin e Bremenit. Për një kohë ka qenë i ftuar si ligjërues mysafir në Universitetin e shtetit të Pensilvanisë në SHBA. Nga viti 2005 ka qenë Drejtor i Marrëdhënieve me Jashtë në Universitetin e Bremenit.
 

  E-Mail: Hagen.LichtenbergThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  / Tel: 00381 (0) 38  221 – 744

 

 Prof. Dr. HC Bengt Beutler, Anëtar i Këshillit të Kolegjit ISPE

 Prof. Dr Beutler ka një eksperiencë të madhe në fushën e studimeve evropiane. Aktualisht është ligjërues në Universitetin e Bremenit dhe të Hamburgut. Ai është profesor dhe anëtar i Këshillit të Kolegjit ISPE në Prishtinë. Prof Beutler gjatë karrierës së tij ka punuar edhe si gjyqtarë në Paris në vitin 1978 dhe ka qenë gjithashtu anëtar i Gjykatës Kushtetuese të Bremenit nga viti 1995 deri në vitin 1997.
 

  E-Mail: prof.beutlerThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  / Tel: 00381 (0) 38  221 – 744

 


Prof.Dr. Avni Mazrreku, Anëtar i Këshilit të Kolegjit ISPE

Prof.Dr. Avni Mazrreku ka përfunduar studimet e tij postdiplomike dhe të doktoraturës në Universitetin e Bremenit në Gjermani. Gjithashtu ka bërë edhe studime të postdoktoraturës në Universitetin e Lublanës në Slloveni dhe të Gentit në Belgjikë. Ka ligjëruar në disa universitete të ndryshme brenda dhe jashtë vendit. Është autor i shumë publikimeve, të cilat janë  botuar në revista të ndryshme të vendit dhe ndërkombëtare.

E-Mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  / 038 221 744 

 

Na Kontakto

  • (+381) 038 221 744
  • (+377) 044 674 566

Newsletter

Abonohu ne sistemin tonë për të marrë informata e reja nga Kolegji ISPE përmes emailit.

Rrjetet Sociale

Na ndiq në rrjetet sociale:
Copyright © Kolegji ISPE 2014