Lajme dhe ngjarje

NJOFTIM PËR PROCESIN ZGJEDHOR PËR KRYETAR/E TË ORGANIZATËS SË STUDENTËVE EVROPIAN - KOLEGJI ISPE

NJOFTIM PËR PROCESIN ZGJEDHOR PËR KRYETAR/E TË ORGANIZATËS SË STUDENTËVE EVROPIAN - KOLEGJI ISPE

REZULTATET E TESTIT TË GJUHËS ANGLEZE PËR PROGRAMIN E VIZITAVE STUDIMORE NË STUTTGART DHE STRASBOURG

REZULTATET E TESTIT TË GJUHËS ANGLEZE PËR PROGRAMIN E VIZITAVE STUDIMORE NË STUTTGART DHE STRASBOURG

MUNDËSI VAZHDIMI TË STUDIMEVE NË NIVELIN MASTER DHE PHD NË SHBA

MUNDËSI VAZHDIMI TË STUDIMEVE NË NIVELIN MASTER DHE PHD NË SHBA

Z. BALI MUHARREMAJ MBAJTI LIGJËRATË PARA STUDENTËVE TË KOLEGJIT ISPE

Z. BALI MUHARREMAJ MBAJTI LIGJËRATË PARA STUDENTËVE TË KOLEGJIT ISPE

Z.SHPEND AHMETI MBAJTI LIGJËRAT PARA STUDENTËVE TË KOLEGJIT ISPE

Z.SHPEND AHMETI MBAJTI LIGJËRAT PARA STUDENTËVE TË KOLEGJIT ISPE

DEBAT I RRADHËS ME KANDIDATIN E LËVIZJES VETËVENDOSJE PËR PRISHTINËN z.SHPEND AHMETI

DEBAT I RRADHËS ME KANDIDATIN E LËVIZJES VETËVENDOSJE PËR PRISHTINËN z.SHPEND AHMETI

Z. ARDIAN GJINI MBAJTI LIGJËRATË PARA STUDENTËVE TË KOLEGJIT ISPE

Z. ARDIAN GJINI MBAJTI LIGJËRATË PARA STUDENTËVE TË KOLEGJIT ISPE

DEBAT I RRADHËS ME KANDIDATIN E AAK-së PËR GJAKOVËN z.ARDIAN GJINI

DEBAT I RRADHËS ME KANDIDATIN E AAK-së PËR GJAKOVËN z.ARDIAN GJINI

NESËR MBAHET TESTI I GJUHËS ANGLEZE PËR PROGRAMIN E VIZITAVE STUDIMORE NË STUTTGART DHE STRASBOURG

NESËR MBAHET TESTI I GJUHËS ANGLEZE PËR PROGRAMIN E VIZITAVE STUDIMORE NË STUTTGART DHE STRASBOURG

ZONJA MIMOZA KUSARI-LILA MBAJTI LIGJËRATË PARA STUDENTËVE TË KOLEGJIT ISPE

ZONJA MIMOZA KUSARI-LILA MBAJTI LIGJËRATË PARA STUDENTËVE TË KOLEGJIT ISPE

Debat i radhës me kandidaten e Alternativës Mimoza Kusari - Lila

Debat i radhës me kandidaten e Alternativës Mimoza Kusari - Lila

Në Kolegjin ISPE filloi implementimi i Programit për Zbulimin e Talenteve (Talent Scout Programme)

Kolegjin ISPE filloi implementimi i Programit për Zbulimin e Talenteve (Talent Scout Programme)

Z. ARBAN ABRASHI MBAJTI LIGJËRATË PARA STUDENTËVE TË KOLEGJIT ISPE

Z. ARBAN ABRASHI MBAJTI LIGJËRATË PARA STUDENTËVE TË KOLEGJIT ISPE

Z. AGIM ALIU MBAJTI LIGJËRATË PARA STUDENTËVE TË KOLEGJIT ISPE

Z. AGIM ALIU MBAJTI LIGJËRATË PARA STUDENTËVE TË KOLEGJIT ISPE

Debat me kandidatin për Kryetar të Komunës së Ferizajit z.Agim Aliu

Debat me kandidatin për Kryetar të Komunës së Ferizajit z.Agim Aliu

Debat me kandidatin për Kryetar të Komunës së Prishtinës z. Arban Abrashi

Debat me kandidatin për Kryetar të Komunës së Prishtinës z. Arban Abrashi

TRANSPORT FALAS PËR TË GJITHË STUDENTËT E KOLEGJIT ISPE

TRANSPORT FALAS PËR TË GJITHË STUDENTËT E KOLEGJIT ISPE

Zv. Shefi i EULEX-it mbajti ligjerate ne Kolegjin ISPE

Zv. Shefi i EULEX-it mbajti ligjerate ne Kolegjin ISPE

NJOFTIM PËR APLIKIM PËR PROGRAMIN E VIZITAVE STUDIMORE NË STUTTGART DHE STRASBOURG

NJOFTIM PËR APLIKIM PËR PROGRAMIN E VIZITAVE STUDIMORE NË STUTTGART DHE STRASBOURG

KONKURS PËR PUNË PRAKTIKE DHE HULUMTUESE /INTERSHIP PRANË  INSTITUTIT RIDEA

KONKURS PËR PUNË PRAKTIKE DHE HULUMTUESE /INTERSHIP PRANË INSTITUTIT RIDEA

Na Kontakto

  • (+381) 038 221 744
  • (+377) 044 674 566

Newsletter

Abonohu ne sistemin tonë për të marrë informata e reja nga Kolegji ISPE përmes emailit.

Rrjetet Sociale

Na ndiq në rrjetet sociale:
Copyright © Kolegji ISPE 2014