EMISIONET KOLEGJI ISPE - TV KLANKOSOVA

emisioni Gen.Klaus Reinhardt - Anëtarë i Këshillit të Kolegjit ISPE 

 Gen. Klaus Reinhardt prezenton para publikut informata me rëndësi për gjendjen e pas-luftës në Kosovë, në rolin e tij si  ndër komandantët e parë të KFOR-it menjherë pas luftës.

  

                                                                              Shiko Emisionin... 

 


   Tema : Europa dhe Kosovaelona gara dhe gashi

   Prezentuan studentët Elona Gara dhe Ardian Gashi

 

                                                                                                                                                                                                  Më shumë ...

 

 


 

LMdheDC

 

Tema :Efektet e Liberalizimit të Vizave

Prezentuan studentet Lirind Mahmuti dhe Driata Cakiqi

                                                 Më shumë....

 


 

db

 Tema : Ndërveprimi NATO-BE për sigurinë e Evropës ( Rasti Turqi-Ukrainë )

 Prezentuan studentët : Dorentina Beka dhe Alban Bajrami

                                                         Më shumë....

Na Kontakto

  • (+381) 038 221 744
  • (+377) 044 674 566

Newsletter

Abonohu ne sistemin tonë për të marrë informata e reja nga Kolegji ISPE përmes emailit.

Rrjetet Sociale

Na ndiq në rrjetet sociale:
Copyright © Kolegji ISPE 2014