Alumni

ALUMNI

Alumni i Kolegjit ISPE është organizatë që mbledh rreth vetes të gjithë ata ish studentë që kanë

diplomuar në nivelin Bachelor apo Master të Kolegjit ISPE. Alumni i Kolegjit ISPE është një komponentë e

rëndësishme e ISPE-së në të gjitha aspektet zhvillimore të saj.

 

Disa nga qëllimet e Alumni të Kolegjit ISPE janë:

  •  Nxitja e marrëdhënieve të dobishme dhe të ndërsjellta në mes Kolegjit dhe alumnive të tij;
  •  Promovimi i punës dhe domethënies se Alumnit të Kolegjit ISPE;
  • Lidhja më ish studentët e Kolegjit ISPE përmes Alumni organizimeve dhe ngjarjeve të ndryshme;
  • Organizimi i ngjarje të ndryshme, seminareve, konferencave profesionale dhe atyre shkencore;
  • Zhvillimi i bashkëpunimit të Kolegjit me institucione, ndërmarrje dhe kompani në të cilat janë të
  • angazhuar ish studentët tanë etj.

 

Si mund të regjistrohem? 

Pasi ta keni marrë diplomën nga Kolegji ISPE, ju automatikisht bëheni Alumni (i diplomuar) i ISPE-se. Ju

duhet të plotësoni Formularin për anëtarësi, i cili mundet të gjendet në Kolegjin ISPE, ose t'i dërgoni të

dhënat e juaja personale dhe detajet studimore në e-mailin: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Disa nga anëtarët që janë pjesë e Alumnit të Kolegjit ISPE:

Na Kontakto

  • (+381) 038 221 744
  • (+377) 044 674 566

Newsletter

Abonohu ne sistemin tonë për të marrë informata e reja nga Kolegji ISPE përmes emailit.

Rrjetet Sociale

Na ndiq në rrjetet sociale:
Copyright © Kolegji ISPE 2014