MUNDËSI PËR STUDENTËT

MUNDËSI PËR STUDENTËT

Kolegji ISPE ofron një diversitet mundësish të shkëlqyera për studentët e tij dhe  është institucioni I vetëm në Kosovë që organizon programe, ligjërata, kurse dhe trajnime falas! Ne jemi të përkushtuar që të përkrahim studentët në zhvillimin e tyre akademik dhe profesional, dhe të ndikojmë në formësimin dhe zhvillimin e mëtutjeshëm të shtetit tonë, me liderë që dalin nga institucioni jonë!

SESIONET E PËRBASHKËTA ISPE-HEIDELBERG

SESIONET E PËRBASHKËTA ISPE-HEIDELBERG

Kolegji ISPE në bashkpunim me Universitetin e Heidelberg-ut në Gjermani organizojnë sesione të përbashkëta studimore në lidhje me tema që kanë të bëjnë kryesisht me Ballkanin Perëndimor apo edhe me Bashkimin Evropian. Studentë nga të dy institucionet e shkollimit universitar  bashkohen për të studiuar tema të ndryshme dhe eksplorojnë  për mundësi dhe zgjidhje të problemeve dhe sfidave të konflikteve internacionale, të shtet-ndërtimit, apo të integrimit në Bashkimin Evropian. 

MISIONI

MISIONI

Kolegji ISPE është themeluar në vitin 2009, me qëllim për të ndihmuar procesin e tranzicionit si dhe procesin eurointegrues të Republikës së Kosovës. Kolegji ISPE është themeluar mbi principet e vlerave të mirëfillta njerëzore, ofrimit të mundësive të barabarta dhe padallime në edukim, ekselencës akadmike dhe edukimit cilësor. Shtyllat në të cilat është ndërtuar misioni i Kolegjit ISPE janë: Programet profesionale akademike, Stafi i kualifikuar akademik dhe administrativ, literatura e përzgjedhur vendore dhe internacionale, programet dhe ligjëratat e veçanta, kurset intensive…

Kolegji ISPE Organizon Konferencën Ndërkombëtare “Rruga e Kosovës Drejt BE-së: Sfidat dhe Prioritetet"

Kolegji ISPE Organizon Konferencën Ndërkombëtare “Rruga e Kosovës Drejt BE-së: Sfidat dhe Prioritetet"

Kolegji ISPE ka organizuar më 11 mars 2015 konferencën ndërkombëtare që iu kushtua çështjeve kryesore me të cilat Kosova përballët në integrimet evropiane. E titulluar “Rruga e Kosovës Drejt Bashkimit Evropian: Sfidat dhe Prioritetet” dhe e kryesuar nga Prof. Dr Bengt Beutler (Universiteti i Bremenit), konferenca është fokusuar mbi sfidat e integrimit dhe kushtet që Kosova duhet t’i përmbush për të bërë hapa më të mëdhenj dhe më të shpejtë drejt integrimit në familjen evropiane, së cilës ajo i takon…

Skema e Bursave dhe Ndihma Financiare

Skema e Bursave dhe Ndihma Financiare

Kolegji ISPE duke filluar nga viti akademik 2015/2016, nisur nga iniciativa e Menaxhmentit të Kolegjit ISPE, gjithnjë në përkrahje të avancimit të studentëve tanë, dhe ofrimit të kushteve sa më të favorshme për përkushtimin e tyre në studime, Kolegji ISPE ka vendosur në mbledhjen e Këshillit të Kolegjit ISPE të mbajtur më 11 Prill 2015 se do të fillojnë të shpërndahen bursa studimore të gjithë studentëve të cilët i përmbushin kriteret e paracaktuara. Kliko Këtu për më shumë informacione rreth…

Konkurs për vitin akademik 2016/2017

Konkurs për vitin akademik 2016/2017

KOLEGJI ISPE SHPALL KONKURS PËR PRANIMIN E STUDENTËVE TË RINJË NË VITIN AKADEMIK 2016/17 NË KËTO PROGRAME : Juridik i Përgjithshëm (BA) Shkenca Politike (BA) Ekonomik (BA) Studime të Sigurisë (BA) Studime të Integruara Evropiane (BA)   Studime të Sigurisë (MA) Studime Evropiane (MA)  

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.
      studimesigurise

Lajme dhe ngjarje

KONKURS PËR PUNË PRAKTIKE DHE HULUMTUESE /INTERSHIP PRANË  INSTITUTIT RIDEA

KONKURS PËR PUNË PRAKTIKE DHE HULUMTUESE /INTERSHIP PRANË INSTITUTIT RIDEA

LIGJËRATË PARA STUDENTËVE TË KOLEGJIT ISPE ZËVENDËS SHEFIN I EULEXIT Z.BERND THRAN

LIGJËRATË PARA STUDENTËVE TË KOLEGJIT ISPE ZËVENDËS SHEFIN I EULEXIT Z.BERND THRAN

KOLEGJI ISPE VAZHDON TË JETË PJESË E SUKSESIT NDËRKOMBËTAR TË FC LIBURN-it NGA GJAKOVA

KOLEGJI ISPE VAZHDON TË JETË PJESË E SUKSESIT NDËRKOMBËTAR TË FC LIBURN-it NGA GJAKOVA

KOLEGJI ISPE MUNDËSON STUDIME JASHTË VENDIT

KOLEGJI ISPE MUNDËSON STUDIME JASHTË VENDIT

NJOFTIM PËR FILLIMIN E VITIT TË RI AKADEMIK 2017/18

NJOFTIM PËR FILLIMIN E VITIT TË RI AKADEMIK 2017/18

STUDENTËT E KOLEGJIT ISPE DO TË MBAJNË PRAKTIKËN NË GJYKATËN E APELIT

STUDENTËT E KOLEGJIT ISPE DO TË MBAJNË PRAKTIKËN NË GJYKATËN E APELIT

DIPLOMON GJENERATA E PESTË E STUDENTËVE NË KOLEGJIN ISPE

DIPLOMON GJENERATA E PESTË E STUDENTËVE NË KOLEGJIN ISPE

KOLEGJI ISPE PJESË E PROJEKTIT NDËRKOMBËTAR GJERMANO-FRANCEZ

KOLEGJI ISPE PJESË E PROJEKTIT NDËRKOMBËTAR GJERMANO-FRANCEZ

VIDEO

Programet

 

Apliko Online

Apliko për Bachelor
Apliko për Master

GUIDA

ggrr

Regjistrimi

Certifikata e Lindjes
Diploma e Shkollës së Mesme
Deftesat e klasave SHM
Kopje e leternjoftimit
Dokumente tjera ne rast se kerkohen

Rreth Kolegjit

Informohu më shumë rreth Kolegjit ISPE...

Na Kontakto

  • (+381) 038 221 744
  • (+377) 044 674 566

Newsletter

Abonohu ne sistemin tonë për të marrë informata e reja nga Kolegji ISPE përmes emailit.

Rrjetet Sociale

Na ndiq në rrjetet sociale:
Copyright © Kolegji ISPE 2014