MUNDËSI PËR STUDENTËT

MUNDËSI PËR STUDENTËT

Kolegji ISPE ofron një diversitet mundësish të shkëlqyera për studentët e tij dhe  është institucioni I vetëm në Kosovë që organizon programe, ligjërata, kurse dhe trajnime falas! Ne jemi të përkushtuar që të përkrahim studentët në zhvillimin e tyre akademik dhe profesional, dhe të ndikojmë në formësimin dhe zhvillimin e mëtutjeshëm të shtetit tonë, me liderë që dalin nga institucioni jonë!

SESIONET E PËRBASHKËTA ISPE-HEIDELBERG

SESIONET E PËRBASHKËTA ISPE-HEIDELBERG

Kolegji ISPE në bashkpunim me Universitetin e Heidelberg-ut në Gjermani organizojnë sesione të përbashkëta studimore në lidhje me tema që kanë të bëjnë kryesisht me Ballkanin Perëndimor apo edhe me Bashkimin Evropian. Studentë nga të dy institucionet e shkollimit universitar  bashkohen për të studiuar tema të ndryshme dhe eksplorojnë  për mundësi dhe zgjidhje të problemeve dhe sfidave të konflikteve internacionale, të shtet-ndërtimit, apo të integrimit në Bashkimin Evropian. 

MISIONI

MISIONI

Kolegji ISPE është themeluar në vitin 2009, me qëllim për të ndihmuar procesin e tranzicionit si dhe procesin eurointegrues të Republikës së Kosovës. Kolegji ISPE është themeluar mbi principet e vlerave të mirëfillta njerëzore, ofrimit të mundësive të barabarta dhe padallime në edukim, ekselencës akadmike dhe edukimit cilësor. Shtyllat në të cilat është ndërtuar misioni i Kolegjit ISPE janë: Programet profesionale akademike, Stafi i kualifikuar akademik dhe administrativ, literatura e përzgjedhur vendore dhe internacionale, programet dhe ligjëratat e veçanta, kurset intensive…

Kolegji ISPE Organizon Konferencën Ndërkombëtare “Rruga e Kosovës Drejt BE-së: Sfidat dhe Prioritetet"

Kolegji ISPE Organizon Konferencën Ndërkombëtare “Rruga e Kosovës Drejt BE-së: Sfidat dhe Prioritetet"

Kolegji ISPE ka organizuar më 11 mars 2015 konferencën ndërkombëtare që iu kushtua çështjeve kryesore me të cilat Kosova përballët në integrimet evropiane. E titulluar “Rruga e Kosovës Drejt Bashkimit Evropian: Sfidat dhe Prioritetet” dhe e kryesuar nga Prof. Dr Bengt Beutler (Universiteti i Bremenit), konferenca është fokusuar mbi sfidat e integrimit dhe kushtet që Kosova duhet t’i përmbush për të bërë hapa më të mëdhenj dhe më të shpejtë drejt integrimit në familjen evropiane, së cilës ajo i takon…

Skema e Bursave dhe Ndihma Financiare

Skema e Bursave dhe Ndihma Financiare

Kolegji ISPE duke filluar nga viti akademik 2015/2016, nisur nga iniciativa e Menaxhmentit të Kolegjit ISPE, gjithnjë në përkrahje të avancimit të studentëve tanë, dhe ofrimit të kushteve sa më të favorshme për përkushtimin e tyre në studime, Kolegji ISPE ka vendosur në mbledhjen e Këshillit të Kolegjit ISPE të mbajtur më 11 Prill 2015 se do të fillojnë të shpërndahen bursa studimore të gjithë studentëve të cilët i përmbushin kriteret e paracaktuara. Kliko Këtu për më shumë informacione rreth…

Konkurs për vitin akademik 2016/2017

Konkurs për vitin akademik 2016/2017

KOLEGJI ISPE SHPALL KONKURS PËR PRANIMIN E STUDENTËVE TË RINJË NË VITIN AKADEMIK 2016/17 NË KËTO PROGRAME : Juridik i Përgjithshëm (BA) Shkenca Politike (BA) Ekonomik (BA) Studime të Sigurisë (BA) Studime të Integruara Evropiane (BA)   Studime të Sigurisë (MA) Studime Evropiane (MA)  

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.
      studimesigurise

Lajme dhe ngjarje

Studenti i Kolegjit ISPE, Elvin Blakaj fitues i Burses nga fondacioni gjerman Konrad Adenauer Stiftung

Studenti i Kolegjit ISPE, Elvin Blakaj fitues i Burses nga fondacioni gjerman Konrad Adenauer Stiftung

NJOFTIM: HAPET AFATI I SHTATORIT 2017-ORARI I PROVIMEVE

NJOFTIM: HAPET AFATI I SHTATORIT 2017-ORARI I PROVIMEVE

KOLEGJI ISPE NËNSHKRUAN MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME SINDIKATËN E POLICISË SË KOSOVËS

KOLEGJI ISPE NËNSHKRUAN MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME SINDIKATËN E POLICISË SË KOSOVËS

KOLEGJI ISPE SHPALL KONKURS PËR REGJISTRIMIN E STUDENTËVE TË RI NË VITIN AKADEMIK 2017/18

KOLEGJI ISPE SHPALL KONKURS PËR REGJISTRIMIN E STUDENTËVE TË RI NË VITIN AKADEMIK 2017/18

NJOFTIM: PUNË PRAKTIKE NË ZYRËN E MARKETINGUT

NJOFTIM: PUNË PRAKTIKE NË ZYRËN E MARKETINGUT

PUNË PRAKTIKE NË PTK PËR STUDENTËT E KOLEGJIT ISPE

PUNË PRAKTIKE NË PTK PËR STUDENTËT E KOLEGJIT ISPE

ORARI PËR TRAJNIMET PËR TESTIN E MATURËS SHTETËRORE

ORARI PËR TRAJNIMET PËR TESTIN E MATURËS SHTETËRORE

FINANCO STUDIMET TUAJA DUKE MARR KREDI STUDENTORE NË BANKEN TEB

FINANCO STUDIMET TUAJA DUKE MARR KREDI STUDENTORE NË BANKEN TEB

VIDEO

Programet

 

Apliko Online

Apliko për Bachelor
Apliko për Master

GUIDA

ggrr

Regjistrimi

Certifikata e Lindjes
Diploma e Shkollës së Mesme
Deftesat e klasave SHM
Kopje e leternjoftimit
Dokumente tjera ne rast se kerkohen

Rreth Kolegjit

Informohu më shumë rreth Kolegjit ISPE...

Na Kontakto

  • (+381) 038 221 744
  • (+377) 044 674 566

Newsletter

Abonohu ne sistemin tonë për të marrë informata e reja nga Kolegji ISPE përmes emailit.

Rrjetet Sociale

Na ndiq në rrjetet sociale:
Copyright © Kolegji ISPE 2014